Ginecologie2019-05-24T14:24:05+02:00

Project Description

Ginecologie

Prima vizită la medicul specialist ginecolog este privită cu emoții și jenă indiferent de vârstă.

Cu cât știi mai multe despre consultul ginecologic cu atât mai ușor treci peste îngrijorările în legatură cu ce se va întâmpla.

Important este ca medicul să iți dea o stare de liniște și de încredere. Încrederea este lucrul cel mai important în relația medic-pacient. Este bine să iți alegi un medic ginecolog pe care să îl păstrezi cât mai mult timp, fapt ce va facilita observarea orcărui semn de apariție a unei probleme datorită cunoșterii antecedentelor și evoluției în timp a stării de sănătate.

Examenul ginecologic trebuie făcut ori de câte ori apar situații de urgență: secreții vaginale neplăcute, iritații, dureri, săngerări menstruale anormale, dereglări ale ciclului menstrual, etc.

Orice examen medical are două părți principale: discuție și examenul clinic propriu-zis.

Discuția amicală între tine și medic prin care se adună primele informații în legatură cu starea ta de sănătate și cu obiceiurile tale.

Examenul ginecologic propriu-zis, controlul ginecologic propriu-zis durează între 10 și 15 minute, depinde de pacient. În cazul tinerelor virgine se efectuează doar examene ușoare, care nu creează nici un fel de probleme.

 
 

Dr. Dan Zolog

Fa o programare

* Programarea este valabilă doar după confirmarea din partea noastră