Neurologie2019-05-24T14:30:05+02:00

Project Description

Neurologie

Neurologia – este specialitatea medicală care se ocupă cu diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor sistemului nervos (encefal, măduva spinării, nervi periferici). Creierul este singurul organ care se studiază pe sine!

Bolile neurologice sunt o cauză majoră de suferinţă şi dizabilitate pe termen lung. Diagnosticul şi forma de abordare din punct de vedere terapeutic a acestora sunt într-un permanent progres.

Cele mai frecvente cauze care aduc pacientul la medicul neurolog sunt cefaleea, vertijul, bolile vasculare cerebrale, suferinţa nervilor periferici, epilepsia, scleroza multiplă, boala Parkinson, alături de multe altele.

Frumuseţea, precizia şi complexitatea diagnosticului neurologic au fost şi rămân provocări permanente, iar progresele din acest domeniu – evident legate de existenţa unor investigaţii tot mai complexe – aduc satisfacţie medicului prin faptul că işi poate împlini menirea şi, mai ales, se regăsesc în calitatea vieţii omului aceluia care trece pragul cabinetului de neurologie.

CNAS
CNAS

Fa o programare

* Programarea este valabilă doar după confirmarea din partea noastră

Sunați Acum